Klant
ADOBE
Titel
Multi Mania

[sfeerimpressie]

Adobe Benelux laat zich regelmatig zien op beurzen die betrekking hebben op kunst, creativiteit, fotografie, onderwijs etc. Ook organiseert Adobe zelf grote evenementen zoals de Creative MeetUp en de Creative Jam. Evenementen die druk worden bezocht door mensen uit de creatieve- en marketingsector. Sinds 2013 maakt Fixvision sfeerverslagen van deze events die o.a. op YouTube kunnen worden teruggekeken. Ook verzorgt Fixvision regelmatig live-streams zodat Adobe gebruikers overal ter wereld de presentaties live kunnen volgen. Dit is een sfeer impressie van het Multi-Mania event in Kortrijk Belgie.
Aangezien de nieuwe media-industrie groeit, neemt het belang van een conferentie, zoals Multi-Mania toe. Deelnemers leren van marktleiders, ontdekken de laatste ontwikkelingen en vinden nieuwe energie en inspiratie voor hun werk. Nieuwe zakelijke relaties worden gebouwd, nieuwe producten worden ontwikkeld, innovatieve oplossingen worden gevonden, en medewerkers en studenten komen in contact met werkgevers en scholen. Deze 14e editie van Multi-Mania werd bezocht door meer dan 2000 multimedia ontwikkelaars, ontwerpers, ondernemers, multimedia studenten en docenten.

Resultaat

Sfeerimpressie zijn een uitstekende marketingtool voor bedrijven die zich met regelmaat op beurzen en events laten zien. En met de livestreams die Fixvision verzorgt vergroot je realtime je publiek met soms wel duizenden tegelijk.